2012

 

Mijn naam is Monica van der Hurk van der Roest getrouwd met Cees sinds 1978. Toen in 2008 onze poezen een voor een overleden voelde ik me ondanks dat ik nog een paar uur per week werkte erg alleen in huis en besloten wij om voor een hond te gaan kijken. Na lang zoeken op het internet, viel mijn keuze op de Maltezer met zijn mooie grote zwarte ogen en karakter eigenschappen die me erg aanstonden, dit was de hond die ik wilde en moest verzorgen. Weer ging ik via het net op zoek naar een pup, 3x zijn we door Nederland getrokken en elke keer weer had ik er een naar gevoel over en gingen wij zonder pup of verdere afspraken weer naar huis. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met de pupbemiddeling medewerkster van de Maltezer Vereniging Nederland en kwam zo in aanraking met een (echte) Maltezer fokker, met gemengde gevoelens gingen wij weer op weg naar Oost Nederland, wij werden daar open en eerlijk ontvangen, kregen antwoorden op al onze vragen en werden opslag verliefd op oma en moeder die daar rond liepen en ik dacht, als mijn hondje voor de helft zo lief is krijg ik een geweldig vriendinnetje want daar ging ik voor.

 

Op 7 maart 2012 is Layla ( onze eerste Maltezer) bij ons komen wonen, geboren als Thirza’s Nikita from Skey’s Sunny op 29 december 2011 te Bemmel, waar zij haar eerste 10 levensweken met heel veel zorg en liefde is opgegroeid bij Wilma Kirkenier.

 

Op 15 april 2012 gingen wij voor het eerst naar de Maltezer gezelligheidsdag van de MVN klik hier voor het hele verhaal en sindsdien zijn wij naar div. hondenshows geweest (het resultaat ziet u op showresultaten) wij zijn besmet met ................. maar, hond is hond zoals u op -Foto's- mijn leven kunt zien.